Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord snel weer 1


2 augustus 2010 - Feyenoord is van plan om de proftak en amateurclub op korte termijn een te laten worden. De afgelopen jaren stonden de prof- en amateurtak vaak lijnrecht tegenover elkaar en was het voor investeerders moeilijk om te bevatten dat er twee verschillende clubs onder dezelfde naam,, in hetzelfde shirt in dezelfde stad opereerden.

"Maar dat gaat snel veranderen", belooft algemeen directeur Eric Gudde tegen Voetbal International. "We zijn er zo goed als uit. Ik denk echt dat we in het najaar de handtekeningen kunnen zetten. We hebben al het een en ander op de werkvloer in gang gezet. Kort na de zomer zullen stadion en club de commerciële afdelingen al in elkaar schuiven, met een gezamenlijk managementteam."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!