Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV wil samenwerking met Vitesse intensiveren


19 augustus 2010 - AGOVV wil gezien de ontwikkelingen bij Vitesse de samenwerking met de Arnhemse club intensiveren, dat meldt de club bij monde van directeur Jan Arts aan Omroep Gelderland.

"Ik heb daar woensdag al met de heer Van Leeuwen van Vitesse over gesproken", verklaart directeur Jan Arts tegenover Omroep Gelderland. "Als zij allerlei mooie spelers kopen, hoop ik dat die jongetjes die nu in de spits of linksback staan bij ons komen spelen. Wij kunnen samen met Vitesse een moooi platform zijn om de regio Arnhem - Apeldoorn nog beter te kunnen vertegenwoordigen."

"Als Arnhemse jongen juich ik de ontwikkelingen bij Vitesse toe. Deze meneer zal voor veel beroering zorgen en net als vroeger met Karel Aalbers kan Vitesse weer grote stappen maken", aldus Arts. Vitesse en AGOVV Apeldoorn hebben een gezamenlijke voetbalacademie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!