Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint eenvoudig van Aktobe


19 augustus 2010 - AZ heeft haar eerste wedstrijd in de playoffs van de Europa League eenvoudig gewonnen. Het Kazachse Aktobe werd in het Afas Stadion met 2-0 verslagen. Beide doelpunten vielen al in de eerste helft.

AZ pakte dus een eenvoudige zege maar na afloop was er toch nog wat teleurstelling. De Alkmaarders hadden namelijk de return tot een formaliteit kunnen maken als men door had gezet. Nu wist men vandaag slechts twee keer tot scoren te komen. Holman opende na twintig minuten spelen de score, zeven minuten later werd die voorsprong verdubbeld door Wernbloom.

De thuisploeg, met Stijn Schaars in de basis, was veel beter dan Aktobe. Dat het slechts 2-0 werd was het enige verwijt voor de ploeg van Gertjan Verbeek. Gelet op het aanwezige spelersmateriaal en de spelers die nog terugkomen (zoals Poulsen, Elm en Benschop) biedt dat voldoende perspectief voor de return. AZ lijkt zich te mogen opmaken voor de groepsfase.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!