Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alves en Pantelic niet in beeld bij Vitesse


19 augustus 2010 - Vitesse is niet bezig met oud-Heerenveen-spits Afonso Alves. Dat zegt technisch directeur Ted van Leeuwen van de Arnhemse club in gesprek met Omroep Gelderland. Studio Sport had gemeld dat Vitesse in onderhandeling is met de voormalig topscorer van de eredivisie. Ook de naam van Marco Pantelic circuleert, maar ook hij is volgens Van Leeuwen niet in beeld bij Vitesse.

Vitesse verwacht 'op korte termijn' meerdere spelers te verwelkomen. De nieuwe eigenaar Jordania beloofde maandag binnen twee dagen nieuwe spelers, maar Vitesse zegt dat het afronden van de transfers tijd vergt. Zo wil Vitesse bijvoorbeeld niet dat de komst van nieuwelingen de ontwikkeling van eigen talenten in de weg staat.

Een andere naam die in Arnhem rondzingt is Giorgi Chanturia. De zeventienjarige aanvaller krijgt vanwege zijn leeftijd geen werkvergunning in Nederland. De speler van FC Barcelona die op de nominatie staat om naar Arnhem te komen zo meldt Omroep Gelderland. De speler wordt op 11 april 2011 achttien. Spelers van buiten de EU krijgen voor hun 18e geen werkvergunning van het CWI. Alleen als Chanturia een paspoort van een EU-lidstaat zou hebben, mag de Georgische aanvaller gewoon uitkomen in de Nederlandse competitie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!