Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta verplettert Almere City


20 augustus 2010 - Johan Voskamp zal zijn debuut bij Sparta Rotterdam niet snel vergeten. De van Helmond Sport overgekomen aanvaller kwam vandaag maar liefst acht keer tot scoren op het Kasteel. Sparta zou in totaal twaalf doelpunten produceren en daarmee Almere City met 12-1 vernederen.

Bij rust was het in Rotterdam al 6-0, op dat moment had Johan Voskamp al vijf keer gescoord. De andere goal in de eerste helft werd gescoord door Ruud Knol die een strafschop benutte. Voor de overtreding die vooraf ging aan de strafschop kreeg Edwin Dekkers rood. Al na zeventien minuten spelen en op dat moment al een 1-0 achterstand begon de lijdensweg van Almere City. Na zijn vijf goals in de eerste helft scoorde Voskamp in de tweede helft nog drie keer. Kevin Strootman, David Abdul en Joey Godee produceerden de andere goals voor het elftal van Jan Everse.

Fortuna Sittard - FC Den Bosch 0-4
Niet alleen Johan Voskamp wist vandaag veelvuldig het net te vinden. In Limburg was Den Bosch-speler Istvan Bakx de gevierde man. De voormalig jeugdinternational zou in de eerste helft alle Bossche doelpunten voor zijn rekening nemen. In de tweede helft bepaalde Johan Verhoek de eindstand op 0-4.

Overige uitslagen
Veendam - Go Ahead Eagles 1-4
Helmond Sport - AGOVV Apeldoorn 1-0
RBC Roosendaal - FC Eindhoven 1-2
FC Volendam - FC Dordrecht 1-0
Cambuur - FC Emmen 2-0
RKC Waalwijk - Telstar 3-0

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!