Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cheick Tiote op weg naar Newcastle United


21 augustus 2010 - Cheick Tiote lijkt FC Twente te gaan verruilen voor Newcastle United. De international van Ivoorkust heeft al toestemming gekregen van de landskampioen om te praten met de Engelse promovendus. FC Twente is het met Newcastle United al eens geworden over de transfervoorwaarden.

Tiote had al langer zijn zinnen gezet op een transfer naar Engeland. De controlerende middenvelder had zelfs de keus tussen West Bromwich Albion en Newcastle Unite, The Magpies hadden zijn voorkeur. Tiote behoort vandaag al niet meer tot de wedstrijdselectie van FC Twente voor het uitduel tegen Vitesse. Het zal vanwege een werkvergunning vermoedelijk nog een week duren voordat de transfer helemaal is afgerond.

De middenvelder is in eigen land een vaste waarde voor het nationale team, bij FC Twente heeft hij nooit voor langere tijd een basisplaats kunnen bemachtigen. FC Twente is al druk op zoek naar een vervanger van Tiote. De clubloze Denny Landzaat en Roda-speler Willem Janssen zijn in beeld bij de club uit Enschede.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!