Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sigourney Bandjar tekent bij RKC


21 augustus 2010 - In de winterstop van het voorbije seizoen liep Sigourney Bandjar nog stage bij Feyenoord. Enkele maanden later kreeg Bandjar te horen dat zijn aflopende contract bij Excelsior niet verlengd werd. Bandjar zat de gehele zomer zonder club. Nu heeft de 26-jarige back een nieuwe club in het betaald voetbal gevonden.

Bandjar is met RKC Waalwijk tot overeenstemming gekomen over een eenjarige verbintenis. Alleen een medische keuring kan de overgang nog blokkeren. "Sigourney is een speler met ervaring in zowel de Eerste- als de Eredivisie. Hij is inzetbaar op de rechtsbackpositie, die bij ons nog onderbezet was", aldus directeur voetbalzaken Mohammed Allach op de website van RKC Waalwijk. "Wij zijn blij dat wij ons hebben kunnen versterken met een kwalitatief goede speler.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!