Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint ook van AZ


22 augustus 2010 - PSV heeft ook haar derde wedstrijd van het seizoen gewonnen. In het eigen Philips Stadion had de ploeg van Fred Rutten haar handen vol aan AZ maar won het wel. De thuisploeg versloeg AZ vanmiddag met 3-1. Marcus Berg nam twee van de drie doelpunten voor zijn rekening.

PSV is de favoriet voor de titel dit seizoen. De Brabanders investeerden deze zomer volop en zijn ook in de breedte bijzonder sterk. Vandaag had de ploeg al snel de controle over het duel al was daar af en toe een tegenaanval van AZ. De opgekomen Marcellis stelde Martens in staat om op goal te schieten. Isaksson hield zijn ploeg met een redding op de been. Niet veel later was het aan de andere kant wel raak. Dom balverlies op het middenveld van AZ werd razendsnel afgestraft. Toivonen stelde Berg in staat om de 1-0 aan te tekenen.

Vlak na rust kwam AZ op gelijke hoogte door een goal van Erik Falkenburg die opnieuw in de punt van de aanval begon. De goal van Falkenburg was het resultaat van wanorde in de Eindhovense defensie. Drie minuten na de gelijkmaker stond PSV al weer op voorsprong. Het was opnieuw Marcus Berg die zijn naam liet noteren als doelpuntenmaker, de Zweed kon scoren op aangeven van Jeremain Lens. In de slotfase probeerde AZ nog een gelijkmaker te forceren maar in de counter sloeg PSV toe. Lens bleek niet zelfzuchtig en stelde invaller Ibrahim Afellay in staat de eindstand op 3-1 te bepalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!