Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Seumeren: Mertens blijft in Utrecht


23 augustus 2010 - FC Utrecht eigenaar Frans van Seumeren verwacht dat Dries Mertens het seizoen gewoon in de Domstad zal afmaken. De Belgische middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Twente.

"Ik twijfel er niet aan, dat Mertens dit seizoen gewoon bij FC Utrecht speelt. Ik moet erom lachen, als ik hoor dat clubs denken, dat een speler als Mertens voor drie of vier miljoen euro is op te halen. Mertens gaat niet weg en zeker niet naar een club als FC Twente. Alleen een niet te weigeren bod vanuit het buitenland zou de situatie kunnen veranderen, maar daar reken ik helemaal niet op."

FC Utrecht wil het contract met Mertens graag opwaarderen. "Mertens heeft zich enorm goed ontwikkeld en het is normaal dat daar ook een hoger salaris bij hoort", aldus Van Seumeren in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!