Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dries Mertens langer bij FC Utrecht


23 augustus 2010 - Dries Mertens staat nog zeker tot de zomer van 2014 onder contract bij FC Utrecht. De Belgische middenvelder had in de Domstad nog een contract tot de zomer van 2012 maar FC Utrecht heeft een eenzijdige optie gelicht om dit contract te verlengen. Tevens is het contract opgewaardeerd.

Technisch directeur Foeke Booy toont zich op de website van FC Utrecht een tevreden mens. Booy: "Zijn ontwikkeling is geweldig verlopen, iedereen heeft dat kunnen zien. Het was voor ons aanleiding om hem een vernieuwd contract aan te bieden. De besprekingen zijn erg prettig verlopen. We zijn blij dat we de komende jaren met veel plezier van Dries kunnen blijven genieten."

Dries Mertens wordt veelvuldig in verband gebracht met een vertrek. Onder andere FC Twente, PSV en Everton worden aan de Belg gelinkt. Door nu zijn contract te verlengen laat FC Utrecht een krachtig signaal zien.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!