Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse presenteert Rajkovic en Matic


24 augustus 2010 - Vitesse heeft vandaag de 21-jarige Slobodan Rajkovic en de 22-jarige Nemanja Matic officieel gepresenteerd. Beide spelers komen op huurbasis over van de Engelse topclub Chelsea. Beide spelers trainden eerder vandaag al mee met de selectie van Vitesse. De achttienjarige Kroatische doelman Matej Delac eveneens afkomstig van Chelsea traint mee.

Technisch directeur Ted van Leeuwen op de persconferentie. "Welkom allemaal op de inhaalslag van Vitesse. Slobodan Rajkovic en Nemanja Matic zijn de eerste twee aanwinsten na de overname van Merab Jordania. Deze spelers volgen wij bij Vitesse al langer. Achter Rajkovic zit ik al jaren aan. Ik heb altijd geroepen dat hij ooit in Arnhem zou spelen. Onze scout, Bosko Bursac, heeft Matic twee jaar geleden al zien spelen. Vitesse had toen geen geld om hem een contract aan te bieden en Chelsea had dat wel. Beide spelers zijn fysiek sterk en het zijn spelers met een grote potentie. Beide spelers zijn gehuurd, maar we hebben een optie tot koop in het contract staan. We zijn erg blij dat ze voor Vitesse gaan spelen" , aldus Ted van Leeuwen tegenover Vitesse.nl.

Ook kwam Van Leeuwen terug op de twee dagen die Jordania nodig zou hebben om spelers vast tel eggen. "Binnen twee dagen had Merab Jordania de deal rond, maar tussen de clubs en de bonden heeft het iets langer geduurd. Zonder Merab was dit allemaal niet gelukt. Hij opent deuren die anders dicht blijven. Ook na het vertrek van Velthuizen. Vier uur nadat het rond was met Hercules Alicante belde Jordania dat Metaj Delac vandaag hier zou zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!