Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Ismail Aissati naar Vitesse


24 augustus 2010 - Opnieuw versterking voor Vitesse. De club van eigenaar Merab Jordania is er in geslaagd om Ismail Aissati van Ajax te huren. Tevens heeft Vitesse een optie tot koop opgenomen in deze huurovereenkomst.

Aissati maakte al op zestienjarige leeftijd zijn debuut in de Champions League, tegen AC Milan in het San Siro maakte hij zijn eerste minuten. Inmiddels zijn we zes jaar verder en is zijn loopbaan vooralsnog niet gelopen zoals verwacht. Zowel bij PSV als bij Ajax toonde Aissati regelmatig zijn klasse maar besloten de trainers hem niet voor langere tijd een basisplaats te gunnen.

Bij het ambitieuze Vitesse hoopt Aissati zijn loopbaan nu nieuw leven in te blazen. De club is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Eerder vandaag versterkte Vitesse zich al met het Vitesse-trio Matic, Rajkovic en Delac. Nu komt daar Aissati nog bij en het lijkt de opmaat naar nog twee of misschien wel drie spelers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!