Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil ten koste van Kiev naar Champions League


25 augustus 2010 - Ajax hoopt zich vanavond ten koste van Dinamo Kiev te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Het 1-1 gelijke spel in Kiev van vorige week biedt voldoende perspectief en zorgt voor het nodige optimisme in Amsterdam.

Voor het eerst in jaren zou het Nederlandse clubvoetbal weer eens met twee teams vertegenwoordigd kunnen zijn in de groepsfase van de Champions League. Deelname aan het miljoenenbal is voor het financieel geplaagde Ajax ook broodnodig. Er staat vanavond in de Amsterdam ArenA dan ook het nodige op het spel.

Ajax is vanavond zonder twijfel de grote favoriet. Er wordt door bookmaker Unibet 1,85 maal de inzet uitgekeerd voor winst van Ajax. Een inzet op Dinamo Kiev is een stuk lucratiever met 4,35 keer de inleg. Een gelijkspel levert nog altijd 3,50 keer de inzet op. Wed nu 50 euro GRATIS op Ajax - Dinamo Kiev

De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden door de NOS op Nederland 3.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!