Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht maakt indruk tegen Celtic


26 augustus 2010 - FC Utrecht maakt indruk in Europa. Na een 2-0 nederlaag in Glasgow tegen Celtic won de ploeg van Ton du Chatinier vandaag in de eigen Galgenwaard met maar liefst 4-0. De gevierde man werd Ricky van Wolfswinkel die drie van de vier doelpunten voor zijn rekening nam.

Al in de eerste twintig minuten spelen had FC Utrecht de opgelopen achterstand in Glasgow ongedaan gemaakt. De thuisploeg zat op rozen door twee benutte strafschoppen van Ricky van Wolfswinkel. Nog voor rust was FC Utrecht dichtbij de 3-0, een inzet van Dries Mertens eindigde echter op de lat.

In de tweede helft zou de 3-0 wel vallen. Al na een minuut spelen was het Ricky van Wolfswinkel die zijn derde treffer van de avond maakte. Om aan alle twijfel een eind te maken maakte Barry Maguire er na een uur spelen 4-0 van. Celtic probeerde het nog wel maar FC Utrecht bleef eenvoudig overeind. Sterker nog in de counter had FC Utrecht het helemaal moeten beslissen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!