Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tiote rondt transfer naar Newcastle United af


27 augustus 2010 - Newcastle United heeft zich definitief versterkt met Cheik Tiote. FC Twente en Newcastle United waren het al eens over de transfersom en ook de speler en de Engelse club waren het eens over het contract. De middenvelder uit Ivoorkust moest wachten op werkvergunning en heeft deze nu ook gekregen.

De 24-jarige middenvelder kan komend weekend al zijn debuut maken voor Newcastle United. Tiote op de website van Newcastle United: "Het is een enorme uitdaging voor mij om bij zo'n befaamde club als Newcastle United aan de slag te gaan. Ik ben me bewust van de grote traditie van deze club en de fanatieke fans op de tribune. Ik kijk er naar uit om mezelf te meten met de beste spelers van de Premier League. Ik ben daarnaast heel blij dat ik het op mag nemen tegen vrienden en collega's uit mijn thuisland Ivoorkust, die hier al een poosje spelen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!