Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord op zoek naar vervanger Bosvelt


24 juli 2003 - Feyenoord is op zoek naar een vervanger voor de naar Manchester City vertrokken Paul Bosvelt. Al enkele dagen is Hossam Ghaly op proef en hij lijkt de voornaamste kandidaat de middenvelder bij de Rotterdammers te vervangen.

‘We beraden ons nu hoe dit verlies op te vangen’, zegt technisch directeur Rob Baan op Feyenoord.nl. ‘Hossam Ghali is in ieder geval de voornaamste kandidaat om hem op te volgen.’ De Egyptische international traint al sinds maandag mee met de selectie van Bert van Marwijk.

Feyenoord moet het nog wel eens worden met Ghaly's club Al Ahly en natuurlijk met de speler zelf. Overigens zijn er op internet ook geruchten te lezen dat Alfred Schreuder op de nominatie zou staan om naar Rotterdam te vertrekken nadat hij om 'persoonlijke redenen' afzag van Austria Wien.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!