Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubs probeerden te profiteren van Feyenoord


5 september 2010 - In de afgelopen transferperiode werd Feyenoord veelvuldig benaderd over spelers. Alle clubs probeerde tevergeefs te profiteren van de huidige financiele situatie in Rotterdam, zo stelt technisch directeur Leo Beenhakker in gesprek met NOS Radio Langs de Lijn.

"Het is natuurlijk algemeen bekend dat Feyenoord er financieel gezien niet goed voor staat", aldus Beenhakker in gesprek met NOS Radio Langs de Lijn. "Dan merk je op een gegeven moment dat er een aantal clubs zijn die daar gebruik van willen maken."

"Wij hebben van begins af aan gezegd dat we in een enorm moeilijke situatie zitten. Maar dat betekent niet dat we uitverkoop gaan houden. Er waren nogal wat clubs die voor een dubbeltje op de eerste rij wilden zitten, maar daar heb ik radicaal nee tegen gezegd. Daar beginnen we niet aan."

Voor Leroy Fer was bijvoorbeeld veel belangstelling. "Daar is zeker wat voor geprobeerd. Maar het is niet zo dat we zeggen: we laten hem maar gaan, want dan hebben we weer wat geld. We hebben er een transfersom aan gehangen en pas als ze daaraan voldoen, zijn we bereid om te praten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!