Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk hoopt op Olfers en Schreuder


30 april 2004 - RKC Waalwijk wil op korte termijn met Feyenoord rond de tafel voor Steve Olfers en Alfred Schreuder, zo meldt het Brabants Dagblad. Olfers is dit seizoen verhuurd door Feyenoord aan RKC Waalwijk, maar voor de verdediger is volgend seizoen geen plaats in de A-selectie van de Rotterdammers. Olfers zal zich volgend seizoen moeten melden bij Excelsior, maar mag ook worden verhuurd of verkocht aan andere clubs.


De nieuwe coach van RKC Waalwijk, Erwin Koeman, ziet wel iets in Steve Olfers. Koeman hoopt er dan ook op dat RKC Waalwijk de verdediger kan contracteren.

Alfred Schreuder zou bij RKC, de plaats in moeten nemen van Zeljko Petrovic. Schreuder is na de stormachtige ontwikkeling van Hossam Ghali op het tweede plan geraakt bij Feyenoord. Het is onbekend of de nieuwe coach van Feyenoord, Ruud Gullit, toekomst in de speler ziet.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!