Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag zet grote stap naar lijfsbehoud


1 mei 2004 - ADO Den Haag lijkt zich geen zorgen meer te hoeven maken voor nacompetitievoetbal. Vandaag won men in eigen huis met 1-0 van SC Heerenveen waardoor het gat met de nummer zestien, FC Zwolle, zes punten is geworden. Wel heeft Zwolle een wedstrijd minder gespeeld. Heerenveen kon door het verlies UEFA Cup voetbal nog niet veilig stellen.


Heerenveen was de eerste helft wel beter. De Friezen zagen zelfs een doelpunt van Mika Väyrynen onterecht worden afgekeurd. In de tweede helft was het echter toch de thuisploeg die het betere van het spel had. Al direct in de tweede helft was het Peter Hofste die de 1-0 maakte. Hierop volgden nog vele kansen die allemaal werden gemist, in de slotfase waren Samaras en Sibon voor Heerenveen nog dicht bij de gelijkmaker.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!