Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Janssen wil verhaal Feyenoord graag horen


20 oktober 2010 - Willem Janssen ontkent dat hij gezegd zou hebben geen trek te hebben in een avontuur bij Feyenoord. De middenvelder van Roda JC kwam eerder deze week in het nieuws omdat hij zou hebben gezegd dat een overstap naar Feyenoord geen stap vooruit zou zijn.

"Maar dat was een dolletje, verkeerd geïnterpreteerd", aldus Janssen in het Algemeen Dagblad. "We hadden het over een stap van de nummer vier van Nederland naar de nummer vijftien. Dat op zich zou geen promotie zijn. Maar Feyenoord is een apart verhaal natuurlijk. Een geweldige club zelfs. Ik zou het verhaal van Leo Beenhakker en Mario Been graag willen aanhoren."

Naast Feyenoord zouden ook FC Twente en Ajax interesse hebben in de middenvelder van Roda JC wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. Janssen gaf al te kennen gebruik te gaan maken van zijn transfervrije status aan het einde van het seizoen. "Drie mooie clubs. Ik heb altijd gezegd dat ik een stap hoger wilde. Het ziet er naar uit dat het mogelijk is."

Er zouden ook berichten zijn dat Janssen en FC Twente al lang en breed met elkaar akkoord zijn. "Onzin, geen idee waar het vandaan komt. Ik heb nog nergens getekend en ben erg benieuwd naar wat deze clubs met mij van plan zouden zijn. Er is plotseling veel interesse. Dat is prachtig, maar maakt het ook moeilijk."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!