Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank Rijkaard weg bij Galatasaray


20 oktober 2010 - Frank Rijkaard is niet langer trainer van de Turkse topclub Galatasaray. De oefenmeester vertrekt in goed overleg met het bestuur van de club uit Istanbul. Ook zijn assistent Johan Neeskens vertrekt uit Turkije.

Rijkaard beleeft een uitermate teleurstellend seizoen met Galatasaray. De club is terug te vinden op de negende plaats in de Turkse Superlig met een achterstand van acht punten op de koploper. Daarnaast wist de ploeg zich ook niet te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League.

Na de thuisnederlaag afgelopen weekend op Ankaragücü (2-4) werd al duidelijk dat Rijkaard niet lang meer zou aanblijven bij Galatasaray. Dat is vandaag definitief geworden. Eerder was Rijkaard coach van Sparta en FC Barcelona. Tussendoor was hij bondscoach van Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!