Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht en Silberbauer komen er niet uit


20 oktober 2010 - FC Utrecht lijkt aan het einde van het seizoen een van haar sterkhouders te verliezen. Michael Silberbauer heeft in de Domstad namelijk een aflopend contract en het lijkt er niet op dat het tot een contractverlenging gaat komen. De eisen die de Deense middenvelder stelt zijn voor FC Utrecht te gortig.

De 29-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2008 transfervrij over van FC Kopenhagen. Nu lijkt de Deense middenvelder opnieuw te willen gaan profiteren van zijn transfervrije status. FC Utrecht heft volgens Voetbal International al een aantal malen met haar aanvoerder gesproken maar het salaris wat Silberbauer en zijn zaakwaarnemer in gedachten hebben past niet in het beleid van de Domstedelingen.

De beleidsbepalers van FC Utrecht zouden volgens Voetbal International bezig zijn om een salarisplafond in te stellen. Silberbauer zou met zijn gevraagde salaris boven dat plafond komen, FC Utrecht kan zich geen grote uitschieters permitteren. Zowel richting andere selectiespelers als ook in financieel opzicht.

Silberbauer heeft nooit onder stoelen en boeken geschoven dat hij graag nog een keer in Engeland wil gaan spelen. Het lijkt er deze zomer van te komen. Zeker na zijn goede spel in de Europa League tegen onder andere Celtic, Napoli en Liverpool.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!