Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leefbaar wil referendum over nieuwe Kuip


20 oktober 2010 - Leefbaar Rotterdam wil graag een referendum om de Rotterdamse bevolking te laten beslissen of de stad een nieuwe Kuip moet krijgen of niet, dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de Leefbaren zouden de meningen over een nieuwe Kuip nog al zijn verdeeld. De inwoners van de havenstad zouden dan ook via een referendum moeten beslissen of hun belastinggeld gestoken moet worden in een nieuw stadion voor Feyenoord. Aan de ene kant zou een nieuwe Kuip voor een impuls zorgen voor de voetbalclub en de stad.

Leefbaar Rotterdam stelt dat nieuwe De Kuip een icoon voor de stad kan worden. Aan de andere kant wordt gesteld dat het geld beter anders kan worden beteedt omdat de huidige Kuip ook al een icoon is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!