Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente gelijk tegen Werder Bremen


20 oktober 2010 - FC Twente heeft vandaag dure punten laten liggen in het thuisduel met Werder Bremen in de groepsfase van de Champions League. De ploeg van Michel Preud'homme kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Het werd vandaag een tactisch schaakspel tussen het FC Twente van Preud'homme en het Werder Bremen van Schaaf. Jammer omdat beide teams toch over voldoende creativiteit beschikken. Veel was er in Enschede dan ook niet te beleven. Er waren ook weinig kansen te noteren.

Een tegenvaller voor Twente was het vroege uitvallen van aanvoerder Wisgerhof. Bengtsson moest bij zijn debuut voor FC Twente direct aantreden in de Champions League. Aan de andere kant moest doelman Tim Wiese zich vroegtijdig laten wisselen. De keeper werd vervangen door Mielitz.

Ook de tweede helft ging aanvankelijk op dezelfde voet verder als de eerste helft. Naar mate het duel vorderde werd Werder Bremen wat gevaarlijker. Uit het niets kwam FC Twente een kwartier voor tijd op voorsprong door een goal van Theo Janssen. Enkele minuten later was het in de Grolsch Veste al weer gelijk door ex-Twente speler Marko Arnautovic. In de minuten die volgden hadden Janssen en invaller De Jong mogelijkheden om Twente de winst te bezorgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!