Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Den Bosch in zwaar weer


21 oktober 2010 - Opnieuw is er een club in het betaald voetbal in zwaar weer geraakt. FC Den Bosch kampt met een stevig tekort over het lopende seizoen nadat dit ook al vorig seizoen het geval is geweest. De gemeenteraad van Den Bosch is inmiddels ingelicht.

Over het vorige seizoen was er bij FC Den Bosch sprake ovr een tekort van 610.000 euro. Over het lopende seizoen stevent FC Den Bosch af op een tekort van bijna 500.000 euro. Dit alles op een begroting van 3 miljoen euro.

Grootste schulden zijn een uitstaande lening bij de gemeente FC Den Bosch van bijna 1,7 miljoen euro (met jaarlijks rentekosten van 70.000 euro), huurschulden voor het stadion (500.000 euro) en de Belastingdienst (400.000 euro).

FC Den Bosch heeft een raad van wijze mannen geformeerd om een beter beeld te verkrijgen van de huidige problematiek. Vast staat wel dat FC Den Bosch zich gehouden heeft aan de richtlijnen van de KNVB. Slechts 800.000 euro van de 3 miljoen euro gaat op aan spelersbudget. De vraag rijst dan wel waar de andere uitgaven naar toe gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!