Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman in beeld bij Middlesbrough


21 oktober 2010 - Ronald Koeman is volgens De Telegraaf in beeld om trainer te worden bij het Engelse Middlesbrough. De club degradeerde vorig seizoen uit de Premier League. De doelstelling is om zo snel mogelijk terug te keren.

Vier jaar geleden stond Middlesbrough in Eindhoven nog in de finale van de UEFA Cup tegen Sevilla. Toen overigens nog onder leiding van Steve McClaren. In 2009 volgde degradatie naar de Championship na een verblijf van elf jaar op het hoogste niveau in Engeland.

Afgelopen week stapte Gordan Strachan op als manager van Middlesbrough. Volgens Engelse media heeft voorzitter Steve Gibson inmiddels een shortlist van vijf trainers. RonaldKoeman staat daar op de tweede plaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!