Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse zet Bos op non-actief


21 oktober 2010 - Vitesse moet op zoek naar een nieuwe trainer. Theo Bos is per onmiddelijke ingang op non-actief gesteld, zo laat de Arnhemse club weten op haar website. Vitesse is tot deze beslissing gekomen vanwege de magere resultaten in de cmpetitie. In de eerste negen wedstrijden verzamelde Vitesse slechts acht punten.

Bos was sinds januari 2008 werkzaam bij Vitesse als hoofdtrainer. Eerder was hij al aan de club verbonden als speler, jeugdtrainer en assistent-trainer. Na een verblijf als hoofdtrainer bij FC Den Bosch volgde de baan als trainer van Vitesse. Vooraf werd duidelijk dat het een moeilijk seizoen voor Vitesse zou gaan worden. Een groot aantal spelers zou de club verlaten. Eind augustus kwam daar echter de Georgische zakenman Jordania die acht nieuwe spelers aantrok.

Vitesse gaat op zoek naar een nieuwe trainer. Assistent-trainer Hans van Arum en keeperstrainer Raimond van der Gouw zullen voorlopig de honeurs waarnemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!