Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw gelijkspel voor FC Utrecht


21 oktober 2010 - Opnieuw een gelijkspel voor FC Utrecht. Na de gelijke spelen tegen Napoli (0-0) en Liverpool (0-0) kwam men vandaag in de eigen Galgenwaard wel tot scoren maar dat deed Steaua Boekarest ook. De wedstrijd eindigde dan ook in 1-1.

Er had vandaag meer in gezeten voor FC Utrecht maar dat is eigenlijk al heel de groepsfase het verhaal. De eerste helft was nog niet groots maar Utrecht had wel een overwicht. Na rust gaf men extra gas en zou men op voorsprong komen door een goal van Duplan. FC Utrecht leek af te gaan stevenen op een zege.

Een tweede Utrechtse goal leek in de maak maar viel helaas niet. Het was een eigen doelpunt van Schut die het mooie Utrechtse sprookje zelfs dwarsboomde. In de slotfase probeerde FC Utrecht alsnog tot winst te komen. Melunga was dichtbij met een kopbal maar redde het niet.

Veel schiet FC Utrecht overigens niet op de puntendeling. Het bleef staan op een derde plaats in de groep. Het heeft evenveel punten als Napoli en twee punten minder dan koploper Liverpool. Steaua Boekarest staat laatste met twee punten. FC Utrecht heeft nog lastige uitwedstrijden tegen Steaua en Liverpool voor de boeg, thuis wacht enkel nog Napoli.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!