Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV lijkt Europees te gaan overwinteren


21 oktober 2010 - PSV is hard op weg naar Europese overwintering. Na drie duels, waarvan twee uitwedstrijden, heeft de ploeg van Fred Rutten al zeven punten te pakken. Daarmee kan het voor de Eindhovense ploeg eigenlijk bijna niet meer mis gaan.

Tegenstander was vandaag het Hongaarse Debrecen. De ploeg kon niet in eigen stadion uitkomen en moest uitwijken naar het Ferenc Puskas Stadion in Boedapest. Saillant detail aan het duel was dat Balasz Dzudzsak een groot deel van zijn voetballeven, zowel als jeugdspeler als als eerste elftal speler uitkwam voor Debrecen.

Zwak was het de eerste helft aan de kant van PSV. De ploeg ontsnapte een aantal keren voordat Debrecen pas op voorsprong zou komen. Het was Mirsad Mijadinosk die tot scoren kwam en dat was niet meer dan terecht. PSV stelde nog voor rust orde op zaken. Het was Orlando Engelaar die op fraaie wijze de gelijkmaker aantekende. Het betekende in Boedapest ook de ruststand.

Na rust zou Jonathan Reis in de ploeg worden gebracht en dat was nu net wat PSV nodig had. Nadat Dzsudzsak al dichtbij de 1-2 was, zou het niet veel later wel raak zijn. Een voorzet van de Hongaar kwam via Pieters voor de voeten van Reis. De jonge Braziliaan was opnieuw belangrijk voor PSV door zijn elftal aan de voorsprong te helpen. De 1-2 zou daarna niet meer in gevaar komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!