Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Afellay gaat contract niet verlengen


22 oktober 2010 - Ibrahim Afellay gaat zijn aflopende contract bij PSV niet verlengen. Dat heeft PSV in samenspraak met Ibrahim Afellay gecommuniceerd op de eigen clubsite. Na goed beraad is gezamenlijk geconstateerd dat het om meerdere redenen 'onrealistisch'is om zijn contract te verlengen.

PSV en Afellay gaan nu kijken wat de mogelijke opties zijn. Die lijken duidelijk. Afellay kan het seizoen in Eindhoven afmaken en vervolgens transfervrij de overstap maken. Een tweede optie welke meer voor de hand ligt is dat Ibrahim Afellay in januari al een transfer maakt. Dat zou dan wel een club moeten zijn die Afellay aan staat maar op die manier kan Afellay nog wel een transfersom voor PSV opbrengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!