Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle en RKC blijven winnen


22 oktober 2010 - In de Jupiler League stond vanavond al weer de tiende speelronde op het programma. Koploper FC Zwolle maakte geen fout. Op bezoek bij AGOVV Apeldoorn werd met 5-1 gewonnen. Achtervolger RKC Waalwijk won met 5-0 van Almere City FC.

AGOVV Apeldoorn - FC Zwolle 1-5
FC Zwolle haalde vanavond uit op bezoek bij AGOVV Apeldoorn. Sjoerd Ars nam drie goals voor zijn rekening. Bij rust had hij de volledige score (0-2) voor zijn rekening genomen. Nadat Mulders vlak na rust de aansluitingstreffer aantekende was het opnieuw Ars die een kwartier voor tijd scoorde. Via Scheurs en Van der Haar werd het in Apeldoorn uiteindelijk 1-5.

RKC Waalwijk - Almere City FC 5-0
RKC Waalwijk had weinig moeite met Almere City FC. De Brabanders kenden een vliegende start want binnen de kortste keren was de 1-0 via Van Hout een feit. Via Benson en De Groot was het bij rust al 3-0. In de tweede helft tilden Benson en John de score naar 5-0. Almere City lijkt zich steeds meer zorgen te moeten gaan maken over degradatie naar de Topklasse. Het heeft slechts twee punten meer dan hekkensluiter Fortuna Sittard.

Overige uitslagen
Telstar - Eindhoven 1-2
Veendam - FC Den Bosch 1-1
Fortuna Sittard - FC Dordrecht 1-2
Go Ahead Eagles - MVV 3-0
Helmond Sport - Cambuur 2-0
Sparta Rotterdam - FC Emmen 5-0

Maandag staat FC Volendam - RBC Roosendaal op het programma.

Stand
1. FC Zwolle 10-22
2. RKC Waalwijk 10-20
3. Helmond Sport 10-20
4. FC Volendam 10-19
5. Sparta Rotterdam 10-18

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!