Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mario Been flirt met Danny Koevermans


23 oktober 2010 - Danny Koevermans lijkt open te staan voor een vertrek bij PSV in de winterstop. Die uitspraken werden met veel interesse ontvangen door Feyenoord-trainer Mario Been die Koevermans maar al te graag naar De Kuip zou zien komen.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat Danny Koevermans uitstekend bij ons zou passen", aldus Mario Been in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Onze manier van spelen is hem zelfs op het lijf geschreven. Ik heb al eerder aangegeven dat wij hem graag naar de Kuip zien komen."

Koevermans zal de komende weken bekijken wat hij gaat doen. "Als ik tot de winterstop geen minuut meer voetbal, dan kan ik me niet voorstellen dat de club nog geld voor me vraagt. Dan is het na 3,5 jaar misschien wel mooi geweest", zei de spits in het Algemeen Dagblad.

Been: "Ik las zijn uitspraken deze week met veel interesse. Nee, ik heb hem zelf niet meteen gebeld. Al die zaken lopen altijd via Beenhakker."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!