Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap en Heracles delen punten


23 oktober 2010 - De Graafschap en Heracles Almelo hielden elkaar vanavond in Doetinchem in evenwicht. Het duel op de Vijverberg eindigde in 1-1. Daar schieten beide ploegen die in de onderste regionen verkeren niet al te veel mee op.

Al na vijftien minuten spelen kwam de thuisploeg op voorsprong. Het was Youssouf Hersi die de 1-0 aantekende. Het was een goede opsteker voor De Graafschap dat zoals altijd voor de eigen fans vanaf de eerste minuut de beuk erin gooide en vooruit wilde voetballen.

Na de vroege goal kwam Heracles meer in de wedstrijd zonder dat het de Superboeren van Darije Kalezic echt moeilijk kon maken. Aan de andere kant kon ook De Graafschap aanvallend nauwelijks iets uitrichten wat er toe zou leiden dat het overgrote deel van de eerste helft zich zou afspelen op het middenveld.

In de rust greep Heracles-trainer Peter Bosz in. Plet en Douglas werden binnen de lijnen gebracht. Tien minuten later was de score al veranderd. Via Douglas kwam de bal bij Overtoom die op zijn beurt Plet in de gelegenheid wist te stellen om de 1-1 aan te tekenen. Heracles en De Graafschap probeerde daarna nog wel maar gescoord werd er niet meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!