Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vleminckx bezorgt NEC drie punten


23 oktober 2010 - Bjorn Vleminckx was de gevierde man aan de kant van NEC vanavond. De Belgische aanvaller nam alle Nijmeegse treffers voor zijn rekening in de wedstrijd tegen FC Groningen. In de eigen Goffert won NEC met 3-1.

Al na twaalf minuten spelen had Vleminckx twee keer gescoord. Na vier minuten spelen opende de 24-jarige Belg de score. Acht minuten later was het opnieuw raak en stond het al 2-0 voor NEC. FC Groningen probeerde daar nog iets aan te doen maar de thuisploeg bleef redelijk eenvoudig op de been.

Pas twintig minuten voor tijd werd het weer spannend. Het was middenvelder Thomas Enevoldsen die de aansluitingstreffer produceerde. Zeven minuten later leek het duel definitief gespeeld. Vleminckx tekende namelijk voor de 3-1. Vier minuten voor tijd kreeg de Belgische aanvaller een publiekswissel. Het werd in Nijmegen toch nog spannend toen in de slotminuut Andersson de 3-2 aantekende. Daar zou het bij blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!