Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen vergroot zorgen VVV


24 oktober 2010 - SC Heerenveen boekte vandaag een 2-0 overwinning op VVV Venlo. Groots was het allerminst in het Abe Lenstra Stadion dit tot grote onvrede van de Friese aanhang. De nederlaag in Friesland zorgt voor VVV-trainer Jan van Dijk voor nog meer kopzorgen. Zijn positie lijkt onder druk te staan.

Gerry Koning en Michap Papadopulos maakten vandaag hun opwachting in de basis. Dat ging ten koste van Daryl Janmaat en Bas Dost die in de ogen van Ron Jans de afgelopen periode onvoldoende functioneerden. Papadopulos werkten zich helemaal kapot maar was ongelukkig voor het doel.

Vlak voor rust moest Papadopulos ook nog eens naar de kant. Dost was zijn vervanger. De aanvaller zou vlak na rust de score openen. Niet veel later maakte Mika Vayrynen er 2-0 van en was het duel gespeeld. Dat was het helemaal toen VVV ook nog eens met tien man kwam te staan door een domme rode kaart van Jorge Chula. Heerenveen vond het daarna wel best en dat was teleurstellend te noemen. Met een beetje meer daadkracht had er een grote overwinning neer gezet kunnen worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!