Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV vernedert Feyenoord: 10-0


24 oktober 2010 - Feyenoord heeft de grootste nederlaag in haar historie geleden. Op bezoek bij PSV werd de ploeg van Mario Been afgeslacht. Het werd maar liefst 10-0 voor de koploper van de Eredivisie.

Aanvankelijk leek Feyenoord nog op de been te blijven. PSV was gevaarlijk maar Rob van Dijk hield zijn doel schoon. Na 24 minuten was het wel raak. Jonathan Reis kreeg op de rand van de zestien veel ruimte van zijn directe bewaker Bahia en de jonge Braziliaan twijfelde niet om uit te halen. Van Dijk was kansloos.

Toen niet veel later Leerdam ('34) met twee keer geel het veld met rood kon verlaten was het duel eigenlijk al gespeeld. Dat was het helemaal toen invaller Martins Indi een inzet van Afellay in zijn eigen goal schoof. Bij rust was het 2-0 voor PSV maar de drie punten waren op dat moment al binnen.

In de tweede helft ging bij Feyenoord alles fout wat maar fout kon gaan. In de eerste 25 minuten van de tweede helft kwam PSV maar liefst 6 keer tot scoren. Reis tekende voor twee goals en ook Lens, Toivonen en Dzudzsak namen een doelpunt voor hun rekening. Dertien minuten voor tijd maakte Dzudzsak zijn tweede door het benutten van een strafschop. Vlak voor tijd werd het 10-0 door Engelaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!