Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente klimt naar tweede plaats


24 oktober 2010 - FC Twente heeft evenals PSV kunnen profiteren van het puntverlies van Ajax eerder vandaag. De landskampioen is opgeklommen naar de tweede plaats van de Eredivisie. Twente heeft twee punten minder dan koploper PSV en een punt meer dan Ajax.

Makkelijk was het vandaag allerminst in de eigen Grolsch Veste tegen ADO Den Haag. De ploeg van Michel Preud'homme had in de eerste helft nog weinig van Den Haag te vrezen. Via Theo Janssen kwam het op voorsprong. Vlak voor rust kwam ADO Den Haag via Boulykin op gelijke hoogte. De Russsiche aanvaller zou bij deze actie wel geblesseerd raken aan zijn hamstring.

Na rust kwam ADO Den Haag op voorsprong. Het was na 54 minuten spelen de Slowaak Kubik die de 1-2 zou aantekenen na een fout van Rosales. Enkele minuten later was het al weer gelijk. Twente kreeg een strafschop na vermeend hands van Bosschaart. Bryan Ruiz had daar geen boodschap aan en zorgde voor de 2-2. Marc Janko kopte FC Twente naar de 3-2 overwinning.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!