Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht effectiever dan Vitesse


24 oktober 2010 - Vitesse kende vanmiddag geen schokeffect na het ontslag van trainer Theo Bos. De Arnhemse ploeg van het interim-duo Van der Gouw en Van Arum ging in de eigen Gelredome met maar liefst 4-1 ten onder tegen FC Utrecht.

Er moet wel worden gesteld dat Vitesse het geluk niet aan haar zijde had. De ploeg kwam op achterstand door een eigen goal van Slobodan Rajkovic. Vitesse jaagde vervolgens op de gelijkmaker wat gelet op het spelbeeld niet meer dan verdiend was. Vlak voor rust nam FC Utrecht echter een 2-0 voorsprong door een goal van Dries Mertens.

Ook na rust had Vitesse kansen om de aansluitingstreffer te krijgen. Het waren echter Cornelisse en Mulenga die FC Utrecht in korte tijd naar een 4-0 voorsprong brachten. Pedersen deed na 61 minuten spelen nog iets terug maar dat was veel te laat om het Utrecht nog moeilijk te maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!