Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil door met Mario Been


25 oktober 2010 - De clubleiding van Feyenoord wil Mario Been niet laten vallen. Ook niet na de 10-0 nederlaag in Eindhoven tegen PSV. Als het aan algemeen directeur Eric Gudde ligt zullen beide partijen met elkaar doorgaan.

"Toen ik thuiskwam heb ik telefonisch contact gehad met Been", aldus Gudde in De Telegraaf. "Ik heb gevraagd hoe hij ervoor staat en na zijn antwoord hebben we afgesproken samen door te gaan. We zullen de scherven bij elkaar rapen en onze weg vervolgen naar de thuiswedstrijd woensdag tegen VVV."

"Na de verloren, maar goede wedstrijd tegen FC Twente hebben we Beens functioneren ook niet ter discussie gesteld. Het zou van weinig visie getuigen als je na zo’n nederlaag, zelfs zo’n pijnlijke nederlaag je hele sportieve en financiële beleid op de helling zet", zo stelde Gudde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!