Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruggink blij met terugkeer bij FC Twente


25 oktober 2010 - Arnold Bruggink keert terug bij de club waar hij zijn loopbaan begon: FC Twente. De middenvelder tekende een contract tot het einde van het seizoen bij de regerend landskampioen.

"Ik wist een periode lang niet precies wat ik wilde, langzaamaan kreeg ik het besef dat dit het was. Ik ben de afgelopen weken een paar keer bij FC Twente geweest en de club heeft alles gewoon goed voor elkaar. Het is een aanvallende ploeg en daar komt bij dat ik in Enschede woon. Ik ben er trots op dat ik hier mag spelen", aldus de aanvaller in gesprek met VI Radio.

Er was meer belangstelling voor Bruggink die zijn contract bij Hannover 96 niet verlengde. "Clubs uit de tweede Bundesliga en uit Griekenland. Financieel heel aantrekkelijk maar daar had ik eigenlijk geen zin in. Lang vroeg ik me af wat ik wilde totdat Joop Munsterman mij belde en vroeg of ik zin had om in Enschede te komen voetballen."

"Het elftal is goed. Dat merk je op de trainingen. We spelen dit seizoen zoveel wedstrijden in de Champions League, de competitie en de beker. Dan heb je een brede selectie nodig. Ik denk dat ik daarom zeker wat kan bijdragen hier."

Bruggink begon zijn loopbaan in 1994 bij de Tukkers. Later in zijn loopbaan kwam hij uit voor PSV, Real Mallorca, sc Heerenveen en Hannover 96.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!