Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubs in de rij voor Ibrahim Afellay


26 oktober 2010 - De clubs staan in de rij voor Ibrahim Afellay. Vorige week werd al bekend dat Juventus, Atletico Madrid, Zenit, Inter, Shakthar Donetsk en Everton interesse hadden daar zijn nu de namen van Liverpool en Valencia aan toegevoegd.

Afellay heeft van PSV toesteming gekregen om nu al te gaan praten met andere clubs. Officieel mag de 24-jarige middenvelder dat pas in januari. PSV hoopt Afellay in januari nog te verkopen zodat het nog een kleine transfersom kan incasseren. Anders loopt Afellay volgend jaar zomer transfervrij de deur uit.

"Ik zou het geweldig vinden om op korte termijn duidelijkheid te hebben over waar ik volgend jaar speel en daarnaast de mogelijkheid te krijgen om nog een keer met PSV kampioen te worden", aldus Afellay op de website van Voetbal International. "PSV wil dat ook graag, maar we zijn natuurlijk afhankelijk van de interesse. Dat besef is er."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!