Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond twee duels in Eredivisie


26 oktober 2010 - Een midweekse speelronde vandaag en morgen in de Eredivisie. Voor vandaag staan er twee duels op het programma. Bij Roda JC - NEC en Heracles Almelo - NAC Breda wordt vanavond om 20.00 uur afgetrapt.

Roda JC gaat weer op jacht naar de tweede plaats in de Eredivisie. De Limburgsers zijn bezig aan een prima seizoen en zijn vanavond in het eigen stadion dan ook de favoriet tegen NEC. Wel moet er gelet worden op Bjorn Vleminckx die afgelopen weekend maar liefst drie keer scoorde.

Heracles Almelo heeft de punten hard nodig. door de veertiende plaats op de ranglijst. Een overwinning zou er toe kunnen leiden dat de ploeg van Peter Bosz voorlopig afscheid neemt van de onderste plaatsen. Nummer elf NAC Breda hoopt de aanval van Heracles juist af te slaan.

Vanavond uitgebreide wedstrijdverslagen van de beide duels op VoetbalPlus.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!