Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Curacao stopt bij NEC


26 oktober 2010 - NEC moet voor na dit seizoen op zoek naar een nieuwe naamgever van het shirt. De afgelopen drie jaar prijkte Curacao op de shirt van de Nijmeegse club maar die overeenkomst zal na dit seizoen aflopend en niet worden verlengd.

"Het is voor ons geen verrassing dat ze niet doorgaan", verklaart NEC-directeur Jacco Swart tegenover Omroep Gelderland. "Het is een prettige samenwerking, maar ze hadden al aangegeven dat ze waarschijnlijk niet door zouden gaan. Het was een interessant project. Op het sponsordiner gisteren heb ik gemeld dat het shirt beschikbaar is, sponsors kunnen zich aanmelden."

Het ging bij Curacao en NEC niet alleen over een sponsorovereenkomst. Ook maakten regelmatig Antilliaanse voetballers hun opwachting bij de jeugdopleiding van NEC. Daarnaast gaf NEC jaarlijks clinics op het vakantie-eiland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!