Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruime zege Heracles op NAC Breda


26 oktober 2010 - Heracles Almelo heeft goede zaken gedaan in de onderste regionen van de Eredivisie. In het eigen Polman Stadion won de ploeg van Peter Bosz met 4-1 van NAC Breda.

Al na acht minuten spelen was het duel gespeeld. Na twee minuten opende Armenteros de score. Zes minuten later was het opnieuw raak. Nu was het Mark-Jan Fledderus (foto) die scoorde. Toen Willie Overtoom na een klein half uur zijn ploeg met een penalty aan een 3-0 ruststand hielp was duidelijk dat de wedstrijd definitief was gespeeld.

Na rust probeerde NAC Breda het nog wel. De ploeg kreeg ook kansen die niet werden benut. Tien minuten voor tijd werd het zelfs nog erger voor NAC Breda. Glynor Plet maakte er namelijk 4-0 van. De Bredase eer werd enkele minuten later gered door Kees Luijckx.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!