Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Topklasser Dijkse Boys in zwaar weer


27 oktober 2010 - Zondag Topklasser Dijkse Boys uit Helmond verkeert in zwaar weer. Hoofdsponsor en geldschieter Leendert Gerrits is per direct opgestapt bij de nummer laatste van de Zondag Topklasse. Een aantal spelers hebben hun conclusie al getrokken. Een aantal leden van de technische staf overwegen hetzelfde te doen.

Het lijkt er op dat Dijkse Boys de komende seizoenen zal afglijden naar de onderste regionen van het amateurvoetbal. Zo snel de club omhoog kwam zo snel lijkt het nu ook weer naar beneden te gaan. De afgelopen seizoenen baarde Dijkse Boys regelmatig opzien door het aantrekken van oud-profs. De wedstrijd FC Oss - Dijkse Boys die voor vrijdag op het programma staat komt niet in gevaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!