Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verkoopt aandelen aan geldschieters


27 oktober 2010 - Feyenoord lijkt donderdag over te gaan tot verkoop van een 24% van de aandelen aan een kring van grote geldschieters die de club er weer bovenop wil helpen, zo schrijft De Telegraaf. De overdracht van de aandelen levert Feyenoord ongeveer 15 miljoen euro op.

Door de schuldenlast van maar liefst 40 miljoen euro wil Feyenoord in totaal 49% van de aandelen verkopen. Op die manier blijft men baas in eigen huis omdat de meerderheid van de aandelen (51%) van de club is. Feyenoord verwacht bij het afronden van deze verkoop dat er nog meer gegadigden zullen komen die in de club willen participeren.

Met het verkopen van een gedeelte van de aandelen hoopt Feyenoord meer lucht te krijgen en uiteindelijk ook categorie 1 te verlaten bij de KNVB. Nu betekent het dat de club onder curatele staat en bijzonder creatief moet zijn op de tranfermarkt. Mogelijk dat de club zich in de winterstop al op de tranfermarkt kan begeven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!