Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stanley Menzo wordt assistent Ferrer


27 oktober 2010 - De Spaanse ex-international Albert Ferrer wordt de nieuwe trainer van Vitesse. De 40-jarige oud-speler van Barcelona en Chelsea wordt donderdag gepresenteerd. Hij begint volgens bronnen in Spanje op zes of zeven november met zijn werkzaamheden in Arnhem. Stanley Menzo, nu nog Cambuur, wordt assistent van Ferrer.

In 1990 debuteerde Ferrer onder Johan Cruijff als rechtsback bij Barcelona. In 1992 won hij met Barcelona de Europa Cup I en in 1997 de Europa Cup II. Hij werd vijf keer landskampioen en speelde 36 interlands. Ferrer volgt Theo Bos op, die vorige week wegens slechte prestaties werd ontslagen in Arnhem.

Stanley Menzo was tot op heden trainer bij SC Cambuur in de eerste divisie maar is daar per direct vertrokken. Hij had eerder onder meer AGOVV Apeldoorn en FC Volendam onder zijn hoede. Menzo was jarenlang keeper bij Ajax en onder meer PSV en Lierse SK. Hij speelde zes interlands.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!