Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Hamdaoui loodst Ajax langs Heerenveen


27 oktober 2010 - Ajax heeft zich met een 3-1 zege in eigen huis tegen SC Heerenveen kunnen herstellen van het 2-2 gelijke spel vorig weekend tegen Excelsior. Uitblinker in de Amsterdam ArenA was Mounir El Hamdaoui die twee keer op fraaie wijze tot scoren kwam.

In de eerste helft had SC Heerenveen het betere van het spel en veel balbezit maar Ajax kende de beste kansen. Het was Mounir el Hamdaoui die via een schitterende lob over Stuhr-Ellegaard de score zou openen. Nog voor rust werd het gelijk. Roy Beerens wist Bas Dost te vinden die de voorzet voor de uitkomende Stekelenburg in het duel wist te koppen.

Vlak na rust kwam Ajax opnieuw op voorsprong en opnieuw was het El Hamdaoui die scoorde. Ook deze goal was weer fraai. Nu zou de van AZ overgekomen aanvaller met een volley tot scoren komen. In de slotfase was het Vurnon Anita die vanaf de middenlijn opstoomde, de zestien inging en uiteindelijk doel trof. Ajax wint dus met 3-1 van SC Heerenveen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!