Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wint thuis van ADO Den Haag


27 oktober 2010 - In de Euroborg was er een duel tussen twee subtoppers: FC Groningen tegen ADO Den Haag. De thuisploeg zou aan het langste eind trekken door een prima tweede helft. Bij rust stond ADO Den Haag nog met 1-0 voor.

ADO Den Haag speelde fris en het was dan ook niet verwonderlijk dat Lex Immers de bezoekers na twaalf minuten spelen aan een voorsprong hielp. In de eerste helft had de ploeg uit de Residentie meer mogelijkheden. Kubik en Van den Bergh hadden het vizier echter niet op scherp staan. De thuisploeg kon daar weinig tegenover stellen.

Vlak na rust kwam FC Groningen toch tot de gelijkmaker. Het was Ivens die de 1-1 aantekende. Tien minuten later was het opnieuw raak en wederom was het een Groningse verdediger die scoorde. Andreas Granqvist kwam op het wedstrijdformulier als de maker van de 2-1. De ingevallen Koen van der Laak tekende vlak voor tijd voor het slotakkoord: 3-1.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!