Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap wint van AZ


27 oktober 2010 - AZ weet waar wat verliezen is in de Eredivisie. Na vijf overwinningen op rij ging men vandaag in de slotfase onderuit in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. De Superboeren wonnen op de eigen Vijverberg met 2-1.

In de eerste helft was er weinig aan voor de bezoekers aan De Graafschap - AZ. De beste kansen waren wel voor AZ maar doelpunten bleven uit. Vlak na rust was het wel raak. De ingevallen Graziano Pelle opende in Doetinchem de score. Enkele minuten later was het al weer gelijk via een goal van Rydell Poepon. Toen iedereen er van uit ging dat het duel zou gaan eindigen in 1-1 viel er toch nog een goal. Een lage voorzet vanaf de rechterkant werd door iedereen gemist inclusief doelman Sergio Romero.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!